top of page

Comfort zone

Met het schrijven van een boek ben ik al redelijk vaak uit mijn comfort zone gegaan: de eerste alinea's delen ("Geen heel harde kritiek, graag"), de eerste versie aan vrienden en familieleden laten lezen ("Ongezouten kritiek, graag!"), het manuscript opsturen naar professionals ter beoordeling. En dan het opsturen naar de uitgeverijen. Hoelang gaat het duren, hoeveel afwijzingen kan een mens aan, is het echt goed genoeg?


Ik heb het allemaal gedaan. De laatste hobbel waar ik nu overheen moet heet Sociale Media. Ik moet op Facebook en Instagram en daar een inkijkje geven in mijn persoonlijke leven aan allerhande vreemden. En bloggen. Dit is voor mij Uit Je Comfort Zone twee-punt-nul. Maar ik haal nog eens diep adem en ga schrijven. Mijn eerste blog. Het is een hele uitdaging om niet alleen mijn zielenroerselen de wereld in te slingeren, maar ook om dit op regelmatige basis te doen.


En zowaar, de kop is eraf. Ik blog en zal blijven bloggen ("geen harde kritiek, graag"). En ondertussen ga ik verder met mijn korte verhalenbundel. Want dat is de zone waarin ik mij het meest comfortabel voel!


19 views0 comments

Comments


bottom of page